Про це повідомляє прес-служба відомства.

НАЗК ініціювало проведення зазначеної експертизи у зв’язку із ситуацією, що склалася із функціонуванням ІТС Реєстр у березні 2017 року. Це дозволить з’ясувати причини збоїв під час пікових навантажень, визначити оптимальні шляхи модернізації ІТС Реєстр, а також забезпечить у подальшому належне безперебійне функціонування ІТС Реєстр.

Серед інших заходів також заплановані: модернізація та розширення прикладного програмного забезпечення ІТС Реєстр, реалізація заходів з підключення Національного агентства з питань запобігання корупції до захищеного сегменту Національної системи конфіденційного зв’язку, розробка та затвердження протоколів автоматизованого обміну між ІТС Реєстр Національного агентства з питань запобігання корупції з іншими державними реєстрами та інформаційними базами даних та багато іншого.
Нагадаємо, що зазначене рішення прийнято відповідно до частини першої статті 8 Закону України "Про запобігання корупції" з метою забезпечення належного безперебійного функціонування Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

ІА "Вголос": НОВИНИ