Як повідомили Sahara Reporters в місцевій поліції, бойовики здійснили напад на середню школу міста Дапчі, штат Йобе, ще в понеділок, 19 лютого. Після цього зі школи зникли 111 учениць. Їх доля станом на сьогоднішній день невідома.

«815 з 926 учнів були помічені в школі станом на вівторок. Є повідомлення про те, що деякі дівчатка повернулися в школу після переклички», – сказав начальник поліції.

Нагадаємо, що в нігерійському місті Майдугурі недалеко від центру підірвалися три терористи-смертники. В результаті атаки загинули щонайменше 18 осіб, ще 22 отримали поранення.

Боко Харам – радикальна нігерійська ісламістська організація. Відома з 2002 року, коли її ватажком став Мохаммед Юсуф. Головною метою організації є введення шаріату на всій території Нігерії та викорінення західного способу життя. У липні 2009 року вона ініціювала заворушення на півночі Нігерії (з центром в штаті Баучі), нападаючи на християнські церкви і поліцейські ділянки. У травні 2014 року внесена Радою Безпеки ООН в список терористичних організацій.

ІА "Вголос": НОВИНИ