У Південній Африці 33-річна жінка через 10 днів після смерті дивом народила немовля. Як виявилося, дитина також виявилася мертвою.

Про це пише ТСН за інформацією видання Daily Mail.

Африканка несподівано почала скаржитися на важкість дихання і задишку. Через деякий час вона померла. Сім'я віддала її тіло до агентства поховань, але за один день до поховання у жінки між ногами співробітники ритуальної служби знайшли дитину. Виявилося, що вона також була мертвою.

Медичні експерти регіону заявляють, що викид плоду міг статися через розслаблення м'язів, а також бактеріальні процеси в організмі мертвої жінки.

«Дитина була мертва. Ми були настільки шокованими і наляканими, що навіть не встигли визначити стать дитини, - заявили у керівництві ритуальної служби. - Ми займаємося цією справою більше 20 років, і ніколи не чули про померлу жінку, яка народжує».

Для сім'ї жінки цей інцидент став ще більшим потрясінням. Батьки не можуть зрозуміти, як така ситуація сталася.

«По-перше, я була у розпачі після передчасної смерті моєї дочки, і тепер я шокована від життя ще більше, бо дізналася, що вона народила через 10 днів після власної смерті. Що це? Боже, будь ласка, прийди і допоможи знайти рішення», - каже мати померлої.

Тіло жінки та мертвої дитини кремували в одній труні.

ІА "Вголос": НОВИНИ