Про це повідомляє «Польське радіо».

Як повідомляється, жінка раптово перестала приходити на роботу і з'їхала з квартири у Варшаві. Відомо, що вона зупинялася у кількох хостелах у столиці Польщі. Однак потім Наталія Гаворун несподівано зникла і контакт з нею обірвався. Триває її розшук. Варшавська поліція просить допомогти тих, хто бачив жінку або знає, де вона може перебувати.

«Жінка від 7 липня не виходила на зв'язок зі своєю родиною. Не прийшла на домовлену зустріч зі своєю матір'ю, з якою підтримувала близький контакт. Вона перестала приходити на роботу і покинула місце свого проживання, нікому нічого не сказавши. Згідно з отриманою інформацією, потім вона зупинялася у кількох варшавських гостелах, однак не довше, ніж на декілька днів. А далі її слід зник», – розповіла комісар з Районної комендатури варшавської поліції Йоанна Венґжиняк.

Правоохоронці просять повідомити людей, хто знає місцезнаходження 41-річної жінки. Можна особисто прийти до комісаріату поліції у районі Весола м. Варшави або ж зателефонувати за номером (22) 603 39 51 – з 8 до 16 години або цілодобово за номером (22) 603 34 21. Можна також прийти до найближчого відділу поліції, а також надати інформацію, зателефонувавши за номером 112 і 997 або написати на електронну пошту [email protected].

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ