Про це власниця машини Катерина Молодцова написала на своїй сторінці в «Facebook».

За її словами, вона з мамою і чотирирічною дочкою поїхала на вихідні відпочити і зняла апартаменти в історичному центрі Гданська. Інцидент стався вранці 13 січня, коли вони збиралися поїхати в аквапарк.

«Мама садить дитину в машину. У цей момент, з вікна третього поверху будинку, поруч з яким припаркована машина, (...) починають градом сипатися каменюки! Не галька, не камінці, а здорові камені, здатні розбити не тільки голову людині, а й автомобільне скло», – написала вона.

За її словами, у результаті інциденту ніхто не постраждав, проте машина отримала пошкодження.

Як розповіла росіянка, поліцейські, які приїхали на місце події, зажадали від росіян говорити польською, а потім довго з’ясовували, чи законним способом ті потрапили в Гданськ. У цей час з будинку вийшли двоє молодих людей, схожих на зловмисників, які кидали каміння з вікна, і зникли. У підсумку по приїзду страхового агента в квартирі нікого не виявилося.

Також росіянка написала, що через розбите заднє вікна сім’я не зможе повернутися в Калінінград у запланований час. Відшкодувати витрати по заміні скла росіянам пообіцяли 15 січня.

У коментарях під постом користувачі розділилися на два табори. Одні підтримують жінку, інші ж вважають, що те, що сталося закономірно і випливає з ставлення росіян до інших країн. 

ІА "Вголос": НОВИНИ