Як пише прес-служба Львівської міської ради, захід стартує о 12.00.

Навпроти кожного входу буде стояти волонтер, який роздаватиме всім охочим шапочку для душу, дощові плащі та пусті пляшки. «Можна буде забавлятися повітряними кульками, заповненими водою, та водяними пістолетами. На 5 точках на площі Ринок будуть встановлені спеціальні системи, які подаватимуть воду. Також буде встановлено цікаві конструкції, які розсіюватимуть воду. Дійство займе всю площу Ринок, на всій території буде дозволено обливатися», – йдеться у повідомленні.

Сухими зонами будуть літні майданчики і кафе. Планується також поставити сушки для сушіння волосся та мокрого одягу.

«Перед входом на площу Ринок ми облаштуємо активну зону для ігор. Таких зон буде декілька. Фонтани працюватимуть, але ми проситимемо, щоб у фонтанах води не черпали. Просимо також не обливати перехожих та гостей міста, які не бажають брати участі у таких розвагах. З приводу цього ми будемо спілкуватися з львівськими громадськими організаціями та львівськими ультрасами.

Ми запрошуємо всіх у центр міста на забави та поливання і просимо не обливати людей за межами спеціально відведених для цього зон», – зазначив начальник управління внутрішньої політики Львівської міської ради Андрій Шевців.

ІА "Вголос": НОВИНИ