Про це пише «РБК-Україна».

Зокрема, джерела «РБК-Україна» в команді Порошенка заявили, що загальні контури майбутньої передвиборної кампанії вже опрацьовано, проте є і проблеми. «Зараз найцікавіше – позиція американців. Стався дефіцит комунікації. Всі розуміють, що посольство США – це одна суть, а Білий дім – трохи інша. Але Білий дім з нами не розмовляє. У Давосі зустрітися не вийшло. Яка позиція у них – не цілком ясно», – зазначив близький до президентської команди співрозмовник.

У той же час джерело в Адміністрації Президента підтвердило, що є таки проблеми комунікації з США, але це, мовляв, «справа наживна».

У президентській команді також вважають, що Захід вирішив зіпсувати життя і вибори Порошенку. Підступами закордонних розвідок вважаються і публікації про відпочинок на Мальдівах, і розслідування Al Jazeera з приводу конфіскованих грошей оточення Віктора Януковича.

Правда, кінцева мета таких дій президентській команді не цілком зрозуміла і викликає погано приховану нервозність. Аж до ідей про можливу відмову від балотування в президенти.

«Як президент і сказав в Давосі, остаточне рішення буде восени. Думаю, якщо соціологія буде показувати програш, він не піде. Поки йде підготовчий етап до кампанії», – сказав «РБК-Україна» один із впливових членів БПП.
 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ