Про це він повідомив на спеціальному брифінгу, відео з якого виклав у мережу Сергій Руденко.

«Новинарня» пише, що під час заходу було презентовано логотип виборчої кампанії кандидата. Політик виголосив основні тези своєї програми за напрямками: війна, безпека, соціальні питання, місцеве самоврядування тощо.

«Лагодити в нашій країні нічого. Потрібно починати державні інститути з нуля», – заявив він, підкресливши, що людина і держава в Україні існують окремо.

Також Безсмертний виступив за двопалатний парламент для кращого представництва регіонів.

За словами політика, необхідно побороти перетворення української політики на шоу, замінивши його предметною дискусією з найважливіших питань. Він кілька разів наголосив на тезі про «перезаснування держави».

Нагадаємо, Роман Безсмертний є одним із авторів української Конституції, народний депутат України чотирьох скликань, де був представником президента Кучми, потім очолював Раду помаранчевого блоку: «Народний союз — Наша Україна», пізніше був Послом України в Білорусі. Після початку російської агресії Роман Безсмертний був представником України в тристоронній контактній групі в Мінську, але вийшов звідти, назвавши мінський формат недієвим.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ