Про це повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області.

«Прокуратура Донецької області розслідує кримінальне провадження за фактом вбивства чоловіка інспектором штабу батальйону «Дніпро-1», - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що 9 лютого у м. Часів Яр жінка запросила до себе додому знайомого та сімейну пару. Гості впродовж вечора розпивали спиртні напої, згодом жінка знайомого пішла додому, а господарка квартири лягла спати. Прокинутися жінку змусили крики та лайка чоловіків, які з’ясовували між собою стосунки. Коли побігла до кухні, щоб подивитися що сталося, її вдарили по голові, від чого вона втратила свідомість та впала на підлогу.

«Під час сварки 48-річний співробітник батальйону «Дніпро-1» здійснив у 48-річного опонента постріл з табельної зброї, від чого останній помер», - розповіли в поліції.

Як повідомлялося раніше, 10 лютого близько першої години ночі під час побутової сварки представником Національної поліції України було застосовано табельну зброю проти цивільної особи, унаслідок чого останній отримав поранення несумісне з життям.

ІА "Вголос": НОВИНИ