Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 13 жовтня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, передає кореспондент «Вголосу».

Як зазначив  директор департаменту фінансової політики Львівської міської ради Олег Іщук, кошти на договір пожертви виділять за рахунок зменшення видатків на послуги фінансового аудиту.

Також виконком ЛМР вніс зміни до статутного фонду АТП-1.

 «У рішенні є статутний фонд АТП-1 в сумі 9 млн 585 тис грн я пропоную змінити на 9 млн 256,6 тис грн. після точних розрахунків», - заявив диретор департаменту фінансової політики Олег Іщук.

Нагадаємо, що минулого року за клопотанням ГО «Об’єднання українок «Яворина» та депутатів від ВО «Свобода», рішенням обласної ради 2016 року було передбачено співфінансування у сумі 400 тисяч гривень на придбання житла Ользі Ільків як субвенцію із загального фонду обласного бюджету міському бюджету м. Львова. Ще 400 тисяч мало бути виділено з бюджету м. Львова. Але міська влада не виділила коштів і не придбала квартиру. 

31 березня 2017 року на засіданні комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку було розглянуто депутатський запит свободівки Ольги Шайдулліної та звернення учасників війни, громадських активістів та українських націоналістів, які озвучив голова ВГО «Сокіл» Юрій Черкашин на недавній сесії обласної ради, щодо придбання квартири зв`язковій Романа Шухевича Ользі Ільків. 

25 квітня 2017 року депутати на сесії передбачили 400 тисяч грн субвенції міському бюджету Львова на придбання житла Ользі Ільків.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ