Під Анапою одного з розробників нервово-паралітичної отруйної речовини «Новачок», яка, за попередніми даними, використовувалася для отруєння колишнього агента РФ Сергія Скрипаля та його доньки, Володимира Угльова збила машина.

Про це він сам розповів виданню The Bell.

Інцидент стався у вівторок, 24 квітня, під Анапою. Угльов переходив дорогу на пішохідному переході поруч з будинком, де проживає. За словами чоловіка, машина не зменшувала швидкість, тому він побіг – і автомобіль все ж «наздогнав» його майже на тротуарі. Щоб не опинитися під колесами, Угльов стрибнув на капот та головою розбив лобове скло машини.

Як стверджує видання, Угльов перебуває у лікарні в Анапі і чекає на висновки лікарів. Його стан задовільний. У чоловіка забій голови і сильні гематоми на руці і нозі.

За даними розробника «Новачка», його збив 70-річний місцевий житель, який після наїзду навіть запропонував гроші. За словами водія, перед аварією він задумався.

Як писав «Вголос», 24 квітня британські військовослужбовці почали операцію з очищення місць в місті Солсбері, пов'язаних з отруєнням колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки Юлії.

Нагадаємо, екс-співробітника ГРУ РФ Сергія Скрипаля та його доньку Юлію отруїли нервово-паралітичним газом у власному будинку в Британії.

Британська розвідка вважає, що нервово-паралітична речовина «Новічок» виготовлена на російській військовій дослідницькій базі у Саратовській області.

Ситуація навколо отруєння Сергія і Юлію Скрипалів призвела до дипломатичного конфлікту між Британією і Росією. У зв’язку з цим прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей оголосила про вислання 23 російських дипломатів. Зараз низка країн, включаючи Україну, вирішили видворити російських дипломатів у зв'язку з отруєнням колишнього російського розвідника Скрипаля та його доньки.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ