Про це повідомляє Апостроф.

 67-річну співачка Алла Пугачова впала у немилість росіянам,  які ще кілька років тому благали повернутися Примадонну на сцену. Днями у мережі з'явилася петиція, автор якої попросив керівництво Першого каналу «попрацювати над помилками» і прибрати з новорічного ефіру Аллу Пугачову.

Петиція, під якою підписалося близько 112 тисяч росіян, говорить:

«Перший канал! Мені здається, що Вам потрібно провести термінову роботу над помилками, а їх, на мій погляд, за останній час набралося чимало. Всі вже потихеньку звиклися з Вашим «Давай одружимося», але коли Ви запустили цю передачу в грудні замість хокейного матчу «Кубка Першого каналу» за участю збірної Росії і мотивували це низькими рейтингами хокейних баталій, мені здається, що це було Вашою стратегічною помилкою! А те, що відбувалося в Вашому новорічному ефірі це вже просто за межею! Чому особливо виділив новорічний ефір Першого каналу? Тому що він, на мій погляд, став за якістю значно програвати собі ж минулих років. Повірте, мало кому сподобалося перебувати за столом «В гостях у Примадонни». Почитайте десятки тисяч коментарів під петицією і переконайтеся в цьому самі!», - написав житель  Ростова-на-Дону Вадим Манукян.

Петиція миттєво поширилася в мережі і набрала тисячі коментарів.

Алла Пугачова не стала мовчати і прокоментувала цькування, опублікувавши в соцмережі знімок з чоловіком Максимом Галкіним.

«Ну що, злостивці, збудилися? Це прекрасно!!! Значить, життя триває. А сила моя в любові і підтримці шанувальників. Ще раз переконатися в цьому справжнє щастя», - підписала співачка фото.

-

ІА "Вголос": НОВИНИ