[media=139185,139186,139187,139188] 

Про це на своїй сторінці у «Facebook» повідомила голова відділу комунікації поліції у Луганській області Тетяна Погукай.

«Правопорушником виявився 35-річний місцевий житель, раніше судимий. Чоловік заробляє на життя випадковими заробітками. Поліції пояснив, що ніяких злочинних намірів не було, а підкинув пакет в багажник машини, тому що хотів пожартувати. Вирішується питання про притягнення затриманого до відповідальності», – повідомила вона.

Поліція не називає ім'я та посаду потерпілого, проте місцеві медіа 7 травня повідомляли, що баранячу голову підкинули депутату Рубіжанської міськради Валерію Харчуку. На сайті ради він фігурує як позапартійний, однак є членом фракції «Опозиційного блоку», передає «112 Україна».

В ході розслідування поліція встановила, що затриманий напередодні підробляв, допомагаючи по господарству власнику однієї з шашличних. Саме там він і взяв відрізану голову барана. До того, як підкинути її в машину, він, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, бігав по вулицях Сєвєродонецька і лякав головою дівчат.

ІА "Вголос": НОВИНИ