Садовий вкотре поскаржився на «негідні» вчинки прем’єра і звернувся до нього із низкою вимог у своєму блозі на УП.

Отож нині львівський мер вимагає від керівництва держави припинити «блокаду», дати команду голові ЛОДА припинити блокування сортувально-брикетувальної лінії в індустріальній зоні «Рясне-2», пришвидшити надання кредиту від ЄІБ та виділити «нормальну» ділянку для нового сміттєвого полігону (на заміну уже запропонованій - території колишнього заводу «Яворівська сірка»).

Разом з тим, Садовий наголосив, що, прийшовши до влади, розумно розставив пріоритети, відкинувши сміттєву проблему подалі:

«Я не відкидаю свою вину. Вона полягає в тому, що я виставляв інші пріоритети. У 2006 році я прийшов в місто, в якому не було води, нормального теплопостачання, доріг, транспорту і тд».

Як уже писав Вголос, 14 червня, на будівлі Львівської міської ради вивісили плакат із вимогою припинити сміттєву блокаду міста.

У відповідь на це Прем'єр Володимир Гройсман закликав владу Львова припинити всі спекуляції на тему сміття. «Не треба шукати крайніх. Візьміть й зробіть», - заявив глава уряду.

Андрій Садовий натомість звинуватив Володимира Гройсмана у хамстві. Прем'єр же вкотре попросив мера зробити бодай щось задля вирішення кризи у Львові.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ