Парк побудований з відома влади і на гроші платників податків. Він являє собою обгороджену дощатим парканом територію, на якій організовано круговий рух. Усередині все «регламентовано зі швейцарською ґрунтовністю»: в'їзд на територію дозволений тільки на автомобілі, тільки по одному і тільки з 19:00 до 5:00 ранку, повідомляє кореспондент.

Проїжджаючи по 220-метровому кільцю, на якому одночасно зможуть розміститися до 40 повій, клієнт вибирає і домовляється про ціну, а сама послуга надається в одній з десяти так званих «кабінок для природних потреб», йдеться в статті.

Необхідність в споруді такого комплексу, за словами батьків міста, виникла через те, що в існуючому районі червоних ліхтарів повіям «докучали роззяви» типу компаній молоді на підпидку. Крім того, жінки хотіли збиратися у мальовничому місці на березі річки Зель, неподалік від старого міста, що відлякувало інвесторів і сердило місцевих жителів. Тепер шлях від цього місця до нового парку можна буде знайти за допомогою покажчиків, виконаних у вигляді помаранчевих парасольок, додає Der Spiegel.

Джерело: Inopressa

ІА "Вголос": НОВИНИ