Під час Міжнародного салону годинникового мистецтва буде представлено колекцію з 27 нових моделей в лініях Portugieser, Portofino, Pilot's Watches і Da Vinci, передає Lenta.ru.

Примітна новинка - IWC Tribute to Pallweber Edition «150 Years» з єдиною секундною стрілкою, оснащена механізмом IWC 94200. Модель навіяна історичними кишеньковими годинами 1884 роки: годинник і хвилини на їх циферблаті відображаються за допомогою з'являючих у віконцях великих чисел, які нанесені на диски, що обертаються.

Модель Portugieser Constant-Force Tourbillon Edition «150 Years»  у корпусі з платини, із білим лакованим циферблатом, оснащена новим мануфактурним калібром IWC 94805 з ручним заведенням і запасом ходу 96 годин.

Жіноча модель Da Vinci Automatic Moon Phase 36 Edition «150 Years» у корпусі з 18-каратного рожевого золота, із білим лакованим циферблатом , оснащена покажчиком фаз Місяця біля позначки «12 годин». Корпус і рухливі вушка годин покриті 206 діамантами. Модель випущена лімітованою серією з 50 екземплярів. Інша новинка в серії Da Vinci - Da Vinci Automatic Edition «150 Years» з синім лакованим циферблатом. Вона оснащена новим мануфактурним калібром IWC 82200 з автоматичною системою подзавода Пеллатона і запасом ходу 60 годин. Механізм укладений в корпус із нержавіючої сталі.

ІА "Вголос": НОВИНИ