Про це повідомляє «Діалог».

У зв'язку з майбутньою подією в курортному місті переполох: відпочивальників поряд з готелем «Родина», де відбудеться одруження, екстрено розселяють в інші пансіонати. Ба більше, переведена в посилений режим охорона забороняє відпочивальникам на час заходу користуватися пляжами біля «Гранд-готелю», засмагати і плавати.

У готелі виправдовуються, що такі безпрецедентні заходи зроблено насамперед для спокою і зручності молодят і їхніх зіркових гостей. Кажуть, що виселені з трьох сусідніх готелів туристи зможуть повернутися у свої номери відразу після закінчення урочистих заходів. Сек'юриті намагається захистити VIP-персон від надокучливих роззяв і папараці.

Думки самих курортників, які опинилися в Сочі в ці дні, невідомі.

Варто відзначити, що весілля обійшлося прес-секретарю Путіна в 5 мільйонів рублів. Гостей там годуватимуть делікатесами, які доставлять з Москви, а вже через день на всіх гостей чекатимуть на Червоній галявині в одному з люксових готелів.

Тим часом у бутик-готелі тривають останні приготування: розставлено намети, привезено необхідні меблі. Всі завмерли в очікуванні десанту зірок.

ІА "Вголос": НОВИНИ