Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro, передають НГ.Львів.

Згідно з договором, садочок передбачений на 75 місць, тобто з розрахунку на одну дитину вартість будівництва становитиме 326,4 тис. грн. Договірною ціною передбачено прибуток для підрядника на рівні 0,4 млн грн. На зарплати планують витратити 2,7 млн грн, на матеріальні ресурси – 12,5 млн грн.

У садочку облаштують підвісні стелі «Армстронг», покриють дах металочерепицею та зроблять керамічну підлогу. Надворі влаштують тротуари, газони та поставлять лавки і дванадцять тіньових завісів. Усі робити мають завершити до кінця року. Водночас наступного дня сторони підписали додаткову угоду, згідно з якою на 2018 рік передбачено фінансування лише у розмірі 6,4 млн грн.

У закупівлі компанія-переможець конкурувала з львівським підприємством «Фірма «Інтербуд». Під час торгів фірми не знижували своїх пропозицій. Однак пропозиція «Західбудком» була на 21,6 тис. грн дешевшою, аніж пропозиція конкурента.

ТОВ «Західбудком» зареєстроване у 2007 році в Івано-Франківську, а потім фірма «переїхала» до Львова. Її власником є Юрій Іваник, а керівником – Орися Іваник. Переможець залучатиме субпідрядника ТОВ «Компанія «Спецпроектбуд» (на суму до 6 млн грн), власником якого є Іван Іваник та Сергій Пшеченко.

Крім цієї закупівлі, протягом 2017-2018 років «Західбудком» підписало 21 договір на неповних 10 млн грн.

ІА "Вголос": НОВИНИ