Співак опублікував фото з відпочинку у Лондоні. Так, в одній із місцевих крамниць з солодощами Топалов сфотографував пишнотілу дівчину, яка розглядала вітрину, а потім купила собі морозиво.

«У мене була істерика, коли я дивився, скільки морозива вона купувала! Ну, правда... Їй то куди? Ну, чесне слово!» – написав Топалов, натякаючи на зайву вагу дівчини. 

Такий образливий допис спричинив чималий скандал в мережі. Прихильники закидали співака гнівними коментарями, ставши на захист пишнотілої дівчини. 

«Як можна було висміяти дівчину публічно? Ти хоч розумієш, що накоїв?», «Ну ти й виродок!», «Хто вам дає право обговорювати чуже тіло?», «Можливо, вона набрала вагу через хворобу! Хто ви такий, щоб судити?», – незадоволено написали користувачі мережі. 

За годину після інциденту Влад Топалов видалив допис до фото та приховав коментарі прихильників. У наступному дописі артист намагався виправдатись перед людьми, але ще більше загострив конфлікт. 

«Вибачте мене за мою позицію, але я вважаю, що жінка зобов'язана добре виглядати! Бути матір'ю і дружиною – дві головні функції жінки, які дали їй Богом і природою. У мене є достатньо прикладів, коли жінки працювали, щоб відповідати цьому», – написав  Влад Топалов.

За словами співака, метою допису не була образа, проте користувачі мережі йому не повірили.

ІА "Вголос": НОВИНИ