Про це повідомляє BBC.

Кетрін Роуз Гольцман - одна із двох літніх монахинь, які намагалися опротестувати продаж території колишнього монастиря співачці.

У 2015 році Перрі вирішила купити ділянку за 14,5 млн доларів і перетворити її на житлову резиденцію, однак проти виступили колишні мешканки монастиря.

Сестра Кетрін Роуз і сестра Рита Келланан заявили, що їм неприємно передавати монастир і три гектари прилеглої території співачці, яка виконувала такі пісні як I Kissed A Girl (Я поцілувала дівчину) і Ur So Gay (Ти такий гей).

Перрі відвідувала монахинь, щоб умовити їх не виступати проти угоди, і навіть показувала їм своє татуювання з Ісусом і співала релігійні гімни. Однак монахинь це не переконало.

«Я знайшла її відео, - розповідала сестра Рита Келланан. - Мені жодне з них не сподобалося».

У результаті черниці спробували продати ділянку господині місцевого ресторану без схвалення архиєпархії та Ватикану. Суд присудив Перрі та Католицькій церкві компенсацію в майже 10 мільйонів доларів, бо їх адвокатам вдалося довести, що черниці не мали права продавати об'єкт.

За кілька годин до смерті сестра Кетрін Роуз говорила з журналістами і звернулася до зірки: «Кеті Перрі, будь ласка, зупиніться. Це не веде ні до чого хорошого, а лише завдає болю багатьом людям».

ІА "Вголос": НОВИНИ