Це спричинило значні проблеми, особливо для південних штатів США, передає Укрінформ.

«Загальна кількість рейсів, що затримуються у Сполучених Штатах або в напрямку до США станом на сьогодні становить 2614. Загальна кількість скасованих рейсів в США – 1068», - йдеться у повідомленні служби реєстрації польотів FlightAware.

Більша частина затримок і скасувань авіаперельотів зареєстрована у аеропортах в Атланті, Х'юстоні, Бостоні та Новому Орлеані.

Зимовий шторм приніс рідкісні морозні температури у зазвичай теплі штати, такі як Техас, Луїзіана, Алабама, Джорджія. Зокрема, в Х'юстоні (штат Техас) через обледеніння стали автостради. При цьому були зафіксовані випадки гіпотермії, у тому числі з летальними наслідками.

У Вашингтоні та столичному окрузі, де мінусові температури утримуються кілька днів, через несподіване випадіння снігу були перенесені заняття у школах на кілька годин пізніше. За цей час комунальники розчистили дороги, що дозволило створити безпечні умови для пересування транспорту.

Тим часом, синоптики попереджають про більш серйозні наслідки стихії, у тому числі потужні снігопади в окремих штатах й утримання низьких температур.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ