Про це повідомив у вівторок американський центральний телеканал ABC News.

«Наводка сусіда про людину, яка володіє «великою кількістю стволів», виявилася нижчою від очікуваного. Коли шерифи округу Лос-Анджелеса прибули до будинку з ордером, вони знайшли там 432 одиниці зброї, і це був лише початок», – йдеться в публікації.

Господаря будинку, 60-річниого Мануеля Фернандеса одразу взяли під варту. Він уже був засуджений у лютому 2017 року і пробув у в'язниці до серпня минулого року, звільнившись достроково.

Після цього правоохоронці обшукали будинок жінки, пов'язаної з Фернандесом. Там вони знайшли ще 30 незареєстрованих стволів. Втім, на цьому історія не завершилася. Днем пізніше правоохоронці ще раз обшукали будинок Фернандеса, де виявили ще понад 90 одиниць стрілецької зброї, схованої на території помешкання.

Детективи також вилучили комп'ютери, мобільні телефони та жорсткі диски з місця проживання, оскільки, як вважає слідство, вони були залучені до незаконної купівлі вогнепальної зброї підозрюваним.

При цьому уточнюється, що помешкання Фернандеса, де був розміщений цілий стрілецький арсенал, знаходиться в містечку Аква Дулче, в 45 хвилинах їзди від Лос-Анджелеса.

ІА "Вголос": НОВИНИ