Казаряну, якого затримали 29 січня, пред'явлено 30 звинувачень у хакерстві і крадіжці особистих даних.

Якщо його провину за всіма пунктами буде доведено, йому загрожує 105 років тюремного ув'язнення.

За даними ФБР, Казарян зламував сторінки своїх жертв у Facebook чи Skype, а також їхні електронні скриньки і змінював до них пароль. Таким чином він позбавляв їх доступу до акаунтів у соціальних мережах і пошти. У зламаних акаунтах він шукав оголені або напівоголені фото дівчат, а також паролі до інших соцмереж і імена їхніх друзів.

Після цього Казарян діяв в інтернеті від імені власників зламаних акаунтів і вмовляв їх подруг роздягнутися перед веб-камерою, щоб він міг їх сфотографувати. Шантаж не припинявся, навіть коли його жертви дізнавалися, що замість своєї подруги спілкувалися з незнайомим чоловіком.

Казарян, погрожуючи опублікувати отримані еротичні фотографії, вимагав, щоб дівчата показали йому оголені груди по Skype. Якщо хтось відмовлявся це робити, злочинець розміщував відверті знімки своїх жертв на їхніх сторінках у Facebook.

Слідчі виявили в його комп'ютері близько трьох тисяч еротичних фотографій, причому на деяких з них були зображені 16-річні дівчата. Скільки з них зробив саме Казарян, шантажуючи своїх жертв, невідомо. Поліція поки не змогла ідентифікувати всіх дівчат, чиї акаунти він встиг зламати.

Раніше Карена Казаряна вже затримували за звинуваченням у зґвалтуванні і зберіганні наркотиків. Однак жодна з цих справ так і не дійшла до суду, повідомляє CBS Los Angeles.

Джерело: Лента.ru

ІА "Вголос": НОВИНИ