Поліція інформує, що подія сталася на території Гідропарку. Правоохоронці виявили невідомого чоловіка, якого після надання першої допомоги лікарі «швидкої» госпіталізували у стаціонар. Відразу поліцейські опитали свідків і очевидців, які допомогли встановити обставини події.

«Попередньо ми з’ясували, що 23-річний потерпілий, який проходить військову службу у столиці, у вихідний день разом із товаришем відпочивав у розважальному закладі. Коли вони вийшли на вулицю, зустріли іншу компанію із трьох осіб. Між чоловіками виник конфлікт, у результаті чого один із опонентів ударив його у живіт ножем, а потім втік, - зазначив начальник поліції.

З місця події експерти вилучили змиви речовини бурого кольору та складаний ніж, який направили на дослідження. Далі поліцейські за прикметами, які надали свідки події, розпочали відпрацювання території. У результаті біля Венеціанського мосту наряд спецпризначенців ППОП №1 разом із працівниками поліції Дніпровського управління поліції побачили та зупинили чоловіка, схожого за описом.

Зараз потерпілий перебуває під наглядом лікарів, а стосовно затриманого, якій раніше був судимий за майнові злочини, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ