Про це повідомляє maidanmuseum.org

Її вже експонували багато залів у Києві, містах на заході та півдні України та в Чикаго. Зараз відкрилась у Великій Британії — в Единбурзі, в приміщенні шотландського парламенту.

«Дуже дякую за розгортання в Шотландському парламенті історії про відважну боротьбу України за свободу, честь і демократію», — сказав член парламенту Білл Відд.

Національний музей Реолюції Гідності висловлює подяку за співпрацю таким інституціям і людям: The Scottish Parliament, Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine, Consulate of Ukraine in Edinburgh Консульство України в Единбурзі, Український інститут національної пам'яті, Ruslana Linnik, Iryna Isaksen!

Проект «ВІДВАЖНІ: наші герої» має відтворити образи борців за свободу України зокрема через показ революційної атрибутики та вбрання різних поколінь українців ХХ–ХХІ століть. Завдяки допомозі наших партнерів здійснено реконструкцію такого вбрання, сфотографовано та виведено в динамічному показі на сцені різні типажі борців за свободу доби Української революції, Холодного Яру, Української повстанської армії, Революції на граніті, Помаранчевої революції, Революції гідності.

ІА "Вголос": НОВИНИ