Жертвами нападу стали – журналіст відділу розслідувань видання Волинь24 Сергія Шаповала та оператора 12 каналу Романа Харченка, пише видання Волинь 24.

«Шаповал розповів, що напав на них керівник підприємства ПП АП Дружба Роман Когут зі своїм помічником. До слова, Роман Когут є членом виконкому Теребовлянської міської ради», – розповідає видання.

Волинські медійники займались розслідуванням про нелегальні заправки на Тернопільщині.

Вони прийшли на АЗС, яке фігурує в їх матеріалі, та попросили у співробітника надати дозвіл на продаж пального. Робітник направив журналістів до директора. Ним виявився вищезгаданий Роман Когут.

«Ми пішли до кабінету Романа Когута, який сидів в кабінеті разом з помічником. Ті почали нас бити, оператора камерою по голові. Техніку розбив до неробочого стану», – розповів Шаповал.

Самі журналіст та оператор звернулися до місцевої лікарні через травми.

На місце подій викликали поліцію.

У поліції вже прокоментували напад на волинських журналістів. За результатами роботи оперативників правоохоронці з посиланням на свідчення постраждалих повідомили про напад та перешкоджання роботі журналістів. До поліцейських про напад повідомили з лікарні Теребовлі.  

«У знімальної групи легкі тілесні ушкодження. Їх направили на проходження судово-медичної експертизи», – йдеться в повідомленні.

ІА "Вголос": НОВИНИ