Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Тернопільської області.

«Компанія із шести людей святкувала у клубі день народження. Невдовзі у заклад прийшли двоє п'яних хлопців, вони чіплялися до відпочивальників. 35-річний чоловік з компанії, яка святкувала, відреагував на провокації молодиків та погодився з ними поговорити на вулиці. Їхні суперечки перед входом завершилися бійкою, в якій постраждав 35-річний чоловік. Друзі викликали швидку. Лікарі на місці надали чоловікові першу домедичну допомогу та відпустили», – повідомляють поліцейські.

Гості пішли розважатися далі. Проте згодом дебошири повернулись і ще раз побили постраждалого чоловіка. 

«У сварку втрутилися очевидці, а коли потерпілого посадили в автівку, він втратив свідомість. Його завезли до лікарні. Уже там медики констатували важку черепно-мозкову травму, гостру компресію головного мозку та крововилив. Його госпіталізували у реанімаційне відділення і повідомили про хуліганство на лінію 102», – йдеться у повідомленні.

Дебоширів оперативники карного розшуку затримали відповідно до статті 208 КПК. Це юнаки 1991-го та 1995-го років народження.

Наразі вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання, а подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 121 частина 2 ККУ – умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від семи до десяти років.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ