Цьогорічна тема: «Пояснюючи світ через медіа».

Провідні фахівці медіаіндустрії з України, Польщі, Великобританії, Швеції, Німеччини, США та інших країн розповідатимуть про сучасні технології, що покликані зробити світ кращим, а людей – більш поінформованими. Мета медіафоруму – пояснити, що мають робити медіа, аби об’єктивно та доступно пояснювати людині світ і швидкі зміни, що відбуваються у ньому.

На учасників чекають панельні дискусії про головні тенденції розвитку українських та світовох медіа, про те, чи зможе ринок забезпечити медіа фінансову незалежність, а також про історії як способ побудови картини подій і явищ.

«Це прекрасна нагода зустрітися з друзями, партнерами та колегами, аби здобути нові знання та обговорити спільні проекти. Загалом Україні бракує таких професійних «тусовок»… - розповіла Наталія Улинець, керівник агенції публічних комунікацій «Перфектні рішення».

Свою участь у цьогорічному медіафорумі вже підтвердили деякі українські журналісти. Серед них: Зураб Аласанія («UA:Суспільне»), Олена Білан (Інвестиційна компанія «Dragon Capital», Катерина Горчинська («Громадське телебачення»), Наталя Седлецька («Схеми»), Іван Яковина («Новое Время»), Наталя Гуменюк («Громадське телебачення»), Гліб Вишлінський («Центр економічної стратегії»), Роман Вінтонів («UA:Суспільне»), Тамара Бабакова («Радіо Аристократи»).

Агенція публічних комунікацій «Перфектні рішення» на PR-ринку Західної України з 2010 року. Основні види діяльності: PR, медіа-супровід, продакшн, моніторинг. Агенція надає широкий спектр послуг, серед яких також є: маркетинговий аудит підприємства, створення web-ресурсів, розробка та втілення рекламних кампаній тощо.

ІА "Вголос": НОВИНИ