[media=139914,139915,139916,139917] 

ТСН із посиланням на поліцію пише, що Найєм був за кермом автомобіля "Хонда Акорд". Конфлікт через аварійну ситуацію стався з водієм авто "Мерседес Бенц G63" чорного кольору. Після того на місце події під'їхала група підтримки з невідомими на автомобілі BMW чорного кольору. Один із чоловіків ударив Найєма. Після того нападники зникли з місця. Поліція оголосила план "Перехоплення" для пошуку зловмисників.

 

Сам нардеп уже прокоментував інцидент на своїй сторінці у Facebook.

"В цілому, нічого екстраординарного. "Кубик" на перехресті бульвару Шевченка з Хрещатиком вирішив, що у нього більше прав і спробував підрізати. Я таке не люблю. Особливо мажорів і машини супроводу. Якщо підрізають, поводяться по-хамськи і з гонором, що не поступаюся принципово. Загалом, перегородив дорогу. Почалася перепалка. Викликав 102. Водій і пасажир "кубика" помінялися місцями і вирішили викликати своїх хлопців. Приїхали хлопці, осіб чотири-п'ять. Перепалка закінчилася бійкою. Ну, як бійкою - дали в щелепу, далі якийсь час пам'ятаю смутно. Наздогнати не вийшло. Тепер у лікарні", - зазначив нардеп.

Також Найєм додав, що більше подробиць про інцидент розповідати не буде.

"Велике прохання не створювати ажіотаж. Коментарів, фотографій і трагічних розповідей не буде. Це не стосується моїх депутатських повноважень, посвідчення не висував і це не пов'язано з моєю політичною діяльністю. Патрульну викликав по 102 як звичайний громадянин. Приїхали в розумні терміни. Всі дані автомобілів, фото учасників події передав. На цьому все. Не давайте себе в образу на дорогах - дорога машина і круті номери не привід дозволяти комусь начхати собі в обличчя", - наголосив Найєм. 

Радник Міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко сповістив, що нападників уже затримано.

Ними виявились: Саітов Ахмед Ими Абубакарович, 14.01.1999 р.н.,  Саітов Магомед-Саліх Аргуєвич, 28.10.1996 р.н. та Умал Тімербілатов Русланович, 28.08.1996 р.н.

Поки правоохоронці проводять першочергові слідчі дії і перевіряють причетність затриманих до інших можливих правопорушень.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ