Про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян на брифінгу 3 липня, пише Українська правда.

«Я звернувся з рекомендацією позбавити ліцензії цю компанію і відповідно звернутися до правоохоронного органу», – сказав Омелян.

За його словами, ці питання будуть розглянуті 4 липня на нараді МЕРТ під головуванням Степана Кубіва.

«Ми перевезли більше 1,5 тисячі людей і всі ці перевезення були здійсненні за рахунок компанії Bravo Airways», – повідомив представник авіаперевізника на брифінгу.

Омелян також додав, що власник Oasis Travel написав йому 2 липня «розпачливого листа», але міністр відмовився його коментувати.

3 липня відбулася нарада представників авіакомпаній та туристичних операторів за участю Омеляна.

Під час брифінгу, постраждалим клієнтам туроператора рекомендували колективно звернутися до правоохоронців зі скаргою.

Зі свого боку, в Oasis Travel повідомили, що «для усунення цієї колосальної проблеми і організації зворотних вильотів було задіяно близько 20 автобусів і до 5 додаткових ночей продовжено проживання туристам в готелях Тунісу».

Нагадаємо, сьогодні із Тунісу вилетіли два останні літаки з українськими туристами, які не змогли вчасно потрапити на батьківщину через скасування рейсів авіакомпанією «Bravo Airways».

Від ранку 28 червня близько 300 туристів з України не могли вилетіти з Тунісу. Авіакомпанія Bravo Airways і турфірма Oasis Travel звинувачували один одного у невиконанні зобов'язань, що призвело до затримок з вильотами. 

Раніше «Вголос» писав, 22 червня через відсутність літака на авіарейс з Києва до Тунісу близько 70 туристів не змогли вилетіти з квитками аівакомпанії Bravo.

Водночас, українських туристів, що застрягли в Тунісі, поселили в місцевому готелі. 

2 липня, із Тунісу вилетів один із п'яти літаків, які упродовж 2-3 липня мають перевезти українських туристів додому.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ