Про це розповів радник глави МВС України Зорян Шкіряк, повідомляє «24 канал».

«Слідство не закінчено, є всі підстави вважати, що були особи, які знали про цей злочин, але промовчали, а це кримінальна відповідальність. Вони стануть підозрюваними після того як їм висунуть підозру», – розповів Шкіряк.

Водночас радник глави МВС зазначив, що широкий розголос схожих справ часто шкодить слідству.

«Ось навіть те, що були опубліковані відео після трагедії з Павлом Шереметом, тільки завадило слідству», – пригадав Шкіряк.

«Коли адвокат Ноздровської казав, що їх не допускають до слідства, то тільки 2 дні тому (розмова відбулася у п'ятницю, 12 січня, – ред.) надійшов від них офіційний запит про прохання щодо ознайомлення з матеріалами. Після цього слідчий вирішує, до яких саме матеріалів слідства допускати. Це ж слідство, не можна доповідати про кожен крок, якщо дійсно хочете дізнатися правду і щоб винний поніс покарання», – резюмував радник міністра.

Нагадаємо, 1 січня на Київщині знайшли мертвою Ірину Ноздровську – сестру загиблої у резонансній ДТП Світлани Сапатинської. 9 січня суд взяв на 2 місяці під варту Юрія Россошанського, якого підозрюють у вбивстві Ноздровської.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ