Про це повідомляє «Інтерфакс» із посиланням на поліцію Вірменії.

У Генпрокуратурі республіки повідомили, що 21-річний військовослужбовець Дмитро Ялпаев виявлений з колото-різаними пораненнями в області шиї біля міського магазину. Порушено кримінальну справу за статтею «вбивство».

 

«За підозрою в скоєнні вбивства затримано 20-річного чоловіка. Проводиться слідство», – відзначили в Генпрокуратурі.

Пізніше прес-служба Південного військового округу розповсюдила повідомлення про те, що в суботу ввечері «недалеко від розташування військової частини цивільною особою було скоєно замах на життя військовослужбовця за контрактом російської військової бази у Вірменії».

«У результаті нанесеної ножової рани військовослужбовець помер на місці. Нападник на російського військовослужбовця затриманий поліцією Гюмрі», – йдеться в повідомленні.

«За попередніми даними, вбивство скоєно на побутовому грунті», – відзначили в прес-службі.

Тим часом джерела в правоохоронних органах Вірменії повідомили «Інтерфаксу», що затриманий за підозрою у вбивстві російського військовослужбовця в Гюмрі чоловік страждає на психічні захворювання.

«Затриманий раніше відзначався неадекватною поведінкою. Він проходив по ряду кримінальних справ, щодо нього складалися матеріали», – сказав співрозмовник агентства.

За його словами, близько двох місяців тому затриманий був демобілізований з армії «через психічні проблеми зі здоров'ям і був визнаний непридатним для проходження подальшої служби».

ІА "Вголос": НОВИНИ