Про це «Вголосу» повідомила речниця Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Уляна Мацько. 

Такі заходи здійснюватимуть відповідно до меморандуму щодо співробітництва між Міністерством оборони України та Координаційним центром з надання правової допомоги, який уклали 11 грудня.

«Меморандум має на меті об'єднати зусилля сторін задля спрощення доступу військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей до безоплатної правової допомоги, сприяння захисту їхніх прав та законних інтересів. Від імені сторін Меморандум підписали Міністр оборони України Степан Полторак та в.о. директора Координаційного центру з надання правової допомоги Олексій Бонюк», – повідомили у Координаційному центрі.

Також Координаційний центр з надання правої та Міністерство оборони України планують об'єднати зусилля в таких напрямах, як проведення спільних заходів з підвищення рівня правової поінформованості військовослужбовців, розроблення та розповсюдження різних інформаційних матеріалів щодо їхніх прав та соціальних гарантій, проведення спільних комунікативних заходів як на рівні Міноборони та Координаційного центру, так і на рівні центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та військових частин ЗСУ.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ