На дорожній станції «Нижні Ворота» на межі Львівської та Закарпатської області патрульні зупинили ряд автомобілів, в яких перевозили зброю. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Закарпатської області у четвер, 15 березня.

«Під час зупинки «Chery Amulet» за порушення Правил дорожнього руху інспектори провели поверхневу перевірку водія, який підозріло і нервово поводився. В результаті виявили згорток сухої зеленої подрібненої речовини, ззовні, ймовірно, схожої на марихуану», - йдеться в повідомленні.

Пізніше правоохоронці зупинили «Volkswagen», у ході перевірки якого у пасажирів виявили три ножі, балаклаву і балончик з газом «Терен».

Крім того, у водія автомобіля «BMW», який порушив правила дорожнього руху, під час перевірки правоохоронці помітили «предмет ударно-дробильної дії, зовні схожий на телескопічний кийок». На питання патрульних про те, навіщо йому такий предмет, чоловік відповісти не зміг.

«У всіх випадках патрульні Закарпаття забезпечили охорону місця події і викликали слідчо-оперативну групу з метою подальшого з'ясування всіх обставин», - йдеться в повідомленні.

ІА "Вголос": НОВИНИ