[media=135504,135505] 

Аварія сталася напередодні в селищі Королево Виноградівського району області. На дорозі зіткнулися автомобілі марки Аudі-100 і Volkswagen Gоlf.

Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.

Винуватцем аварії, за інформацією правоохоронців, був 30-річний водій Аudі, житель Королева. «Водій не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Volkswagen Gоlf іноземної реєстрації під керуванням 27-річного жителя села Олешник Виноградівського району», - пояснюють в поліції.

Внаслідок ДТП травми різного ступеня тяжкості отримали шість осіб: обидва водії, пасажир Аudі і троє пасажирів «Гольф», серед яких двоє дітей, віком 2 і 5 років. «У дітей лікарі діагностували закриту черепно-мозкові травми, струс головного мозку, забій грудної клітини. Водій і пасажири «Гольф» перебувають на стаціонарному лікуванні в травматологічному відділенні районної лікарні», - наголошується в повідомленні.

Важливо, експертиза показала, що на час аварії водій Аudі перебував у стані алкогольного сп'яніння.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження). Обставини аварії продовжують встановлювати слідчі.

Як писав «Вголос», у місті Перечин Закарпатської обл. на вул. Жовтневій 13 липня о 22:37 голова Перечинської райдержадміністрації Віктор Олефір, перебуваючи напідпитку, на джипі наїхав на двох жінок. Після ДТП потерпілих – двох жительок Перечина віком 71 та 56 років – швидка доставила до реанімації районної лікарні. Молодша жінка померла від отриманих травм, друга перебуває у реанімації. 

Згодом голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив, що Олефір за 20 хвилин до смертельної аварії скоїв ще одну – зіткнувся з легковим автомобілем. Проте його з місця ДТП відпустила поліція

Згодом прокурор Закарпатської області оголосив про підозру голові Перечинської РДА Віктору Олефіру у вчиненні смертельної ДТП, внаслідок якої одна жінка загинула, інша потрапила до реанімації.

ІА "Вголос": НОВИНИ