Стрибки у висоту на чемпіонаті України в Сумах з результатом 2 м 22 см виграв Андрій Ковальов. Невдало виступив учасник двох Олімпійських ігор Дмитро Дем'янюк. 33-річний львів'янин узяв тільки 2м 10 см і посів шосте місце. Коментуючи цей виступ для xsport.ua Дем'янюк задумався над складним питанням про те, що робити далі.

«Стара травма ніяк не пройде, мучить. І форма, і вага у мене класні, але як тільки роблю пару стрибків, з'являється біль і я починаю страхуватися.

Судячи з цього сезону я вже і не очікую захмарних результатів. Що робити далі, я не знаю, буду думати. В останні роки ця травма так втомила, що немає бажання виступати. Стільки операцій переніс, стільки грошей вклали, не знаю, є в цьому якийсь сенс так мучитися.

Є форма, але на виході маємо 2.10 – 2.20 – результат, який на сьогодні ні кому не потрібен. Щоб їхати на чемпіонат Європи і боротися, потрібно стрибати як мінімум 2,30.

У мене проблеми зі стопою, які почалися ще перед Іграми в Лондоні. Зроблено кілька операція, але суглоб і раніше нестабільний постійно запалюється, не дає піднятися на стопу. А в стрибках у висоту, якщо ти не можеш відштовхнутися, то в сектор краще зовсім не виходити».

ІА "Вголос": НОВИНИ