Про  це в коментарі «Вголосу» розповіла голова Львівської обласної спілки соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих Богдана Сірків.

«Я вперше чую такі нісенітниці, щоб учасники АТО самі писали ухвали. Це нонсенс в законодавстві України.  Виглядає на те, що такими заявами вони просто перекладають все з хворої голови на здорову», – наголосила Б. Сірків.

Вона розповіла, що учасники АТО писали звернення до голови ОДА Олега Синютки, який скликав комісію і запрошував туди міського голову Андрія Садового. Та останній це проігнорував. Так само Андрія Івановича й не було на сьогоднішньому засіданні сесії.

«За  стіл перемовин має сісти голова ЛОДА Олег Синютка, мер Львова Андрій Садовий, представник Держкомзему і думати, як вирішити цю проблему, а не заглиблювати її ще більше. Депутати заявляли, що вони також є влада, але сьогодні ми цього не побачили. Такі перемовини мають відбутися вже сьогодні, адже, якщо питання не вирішиться, ми далі блокуватимемо роботу ради», – наголосила жінка.

Нагадаємо, депутати Львівської міської ради так і не змогли відновити роботу, після кількохгодинної наради, консолідованого рішення щодо виділення землі бійцям АТО не вдалося досягнути. 

Круглий стіл з учасниками АТО, який сьогодні відбувся у Львівській міській раді не приніс жодних результатів. 

ІА "Вголос": НОВИНИ