Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

Учасники АТО тримають у руках плакати «Садового на передову!», «Вимагаємо відвертої зустрічі!», «Андрій, будь мужчиною хоча б останні дні!» та інші.

Члени Львівської обласної спілки соціального захисту бійців АТО вимагають від мера Львова Андрія Садового негайно звернути увагу на проблеми будівництва будинку для сімей учасників АТО.

Садовий помітно хвилюється.

Як писав «Вголос», сьогодні вранці учасники АТО пікетували Львівську міську раду з вимогою до мера Львова Андрія Садового негайно звернути увагу на проблеми будівництва будинку для сімей учасників АТО.

Нагадаємо, 30 жовтня члени Львівської обласної спілки соціального захисту бійців АТО увірвалися в кабінет мера Львова Андрія Садового з вимогою негайно звернути увагу на проблеми будівництва будинку для сімей учасників АТО. Однак його не виявилося на робочому місці й до мітингувальників вийшов керівник департаменту «Адміністрація міського голови» Андрій Москаленко. Учасники Львівської обласної спілки соціального захисту бійців АТО передали через нього звернення Андрію Садовому з вимогою негайно звернути увагу на проблеми будівництва будинку для сімей АТО й домовилися провести цього тижня спільну зустріч, на яку Андрій Садовий знову не з’явився.

4 листопада Садовий удруге проігнорував учасників АТО, не прийшовши на зустріч.

ІА "Вголос": НОВИНИ