Про це заявив голова Волинської «Свободи» Анатолій Вітів.

«Вершиною політичної ницості, цинізму та зради вважаю візит так званих «відомих волинян» на так званий «Міжнародний форум переможців» у російському Брянську з нагоди так званої «Пабєди», що викликала широкий резонанс на Волині. Гадаю, що після сьогоднішнього дня про цих неадекватів дізналася вся Україна. Просто в голову не вкладається, що серед тих, хто вирішив набути сумнівної слави чи фальшивого рейтингу за іудівські срібляки з Кремля, – голова Громадської ради при Волинській ОДА, діючий член виконкому Луцької міської ради, а також працівник одного з комунальних підприємств Волинської обласної ради», – зазначив націоналіст.

На думку Анатолія Вітіва, хтось дуже ретельно формував склад делегації, добираючи людей «із регаліями», аби зробити необхідну картинку для Кремля.

«У той час, коли на фронті гинуть наші бійці-волиняни, коли Нововолинськ і вся Волинь – у жалобі за загиблими побратимами, знаходяться такі, хто зраджує наших героїв. Як вони тепер будуть дивитись у вічі родинам загиблих і поранених?! Це, дуже м'яко кажучи, неподобство не повинне залишитися безкарним. Вважаю, що учасники такого ганебного візиту до країни-окупанта не мають більше ні морального, ні формального права представляти інтереси волинян. Тобто, Олександр Волянюк не має більше права не тільки очолювати, а й бути членом Громадської ради при Волинській ОДА, а Валерій Корпач – членом виконкому Луцької міської ради».

Нагадаємо, що наприкінці квітня делегація з Волині побувала у російському Брянську, де взяла участь у так званому «Міжнародному форумі Переможців».

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ