Угоду Терези Мей щодо Brexit вважають «мертвою» більшість членів уряду Великої Британії. Урядовці не відкидають варіанту проведення другого референдуму. Про це повідомляє The Times.

На саміті ЄС, Брюссель відмовився переглядати угоду, адже міністри визнали, що угода має мало шансів пройти через парламент.

Повідомляється, що британський уряд розділився на три групи, одна з яких складається з п'яти міністрів, в тому числі міністра праці і пенсій Ембер Радд і міністра фінансів Філіпа Хаммонда. Чиновники виступають за проведення другого референдуму. Проти нього виступають дві інші групи міністрів. Міністр навколишнього середовища Майкл Гоув і глава МВС Саджид Джавід відмовляються підтримувати перспективу виходу без угоди, але хочуть, щоб Brexit тривав.

Третя група, в яку входять спікер Палати громад Андреа Лідсом і глава МЗС Джеремі Хант, заявили про готовність вивести Британію без угоди.

Варто зазначити, що засідання уряду щодо обговорення подальших кроків стосовно угоди з Брюсселем відбудеться наступного тижня.

Як писав «Вголос», Тереза Мей відклала голосування в парламенті Британії щодо Brexit.

ІА "Вголос": НОВИНИ