Про це повідомляють Наші гроші з посиланням на систему «Прозорро».

До липня у ДНЗ №543 по вул. Павлівська, 6 виконають поточний ремонт віконних отворів. Зокрема встановлять п’ять метало-пластикових віконних блоків з обігрівом по 4 323 грн./кв. м. Це дорожче від звичайних блоків без обігріву на інших тендерах.

Фірма подала сертифікат відповідності на однокамерні та двокамерні склопакети з моносклом та триплексом з електрообігріваючим покриттям власного виробництва за патентами №113192 Володимира Волковицького та його ж №115468 з Олексієм Деркачем.

На її сайті система опалення HS Glass коштує $180, або 4 714 грн. за кв. м без віконного профілю та $240, або 6 285 грн. за кв. м із віконним профілем.

Створена у грудні 2016 року «Смарт Сістемс» із міста Берегове Закарпатської області отримала підряд без конкуренції, бо ніхто більше не прийшов на торги. Засновником є компанія «Блекмун Груп» (Будапешт, Угорщина), кінцевим бенефіціаром – угорець Надь Ференц, а директором – Денис Чухліб. Підписантом значиться Душан Стоянович із Берегового – бізнесмен і координатор проектів у Закарпатській області за програмою Норвезького фінансового механізму «Розвиток транскордонної співпраці на угорсько-українській прикордонній території» (HU0013/NA/2005-1/PA-9).

 

ІА "Вголос": НОВИНИ