Бійкою завершилась сварка нардепа від БПП Олега Барни із представником команди Володимира Зеленського Святославом Юрашем після ефіру на телеканалі ZIK.

Після обговорення в ефірі «Гра з вогнем» з Тетяною Даниленко другого туру виборів та майбутніх дебатів між чинним Президентом Петром Порошенком і шоуменом Володимиром Зеленським, представник Зе-команди Святослав Юраш пішов до гримерки. Але у коридорі на нього накинувся нардеп із фракції БПП Олег Барна. На програму його не запрошували, але він, почувши заяви Юраша, а спеціально приїхав на телеканал, повідомляє ZIK.

Як видно із зафіксованого камерою спостереження відео, після словесної перепалки Барна ухопив представника Зе-команди Юраша за горло і кілька разів струсонув, порвавши сорочку. Розборонила політиків охорона телеканалу. Нардепа вивели із приміщення.

Як писав «Вголос», раніше нардеп від БПП Олег Барна назвав кандидата у Президенти України Володимира Зеленського “блазнем олігарха” та українофобом.

Раніше скандальний народний депутат від БПП Олег Барна розкритикував багатодітну родину, яка через брак грошей вирішила подарувати Петру Порошенку свій нерозмитнений мікроавтобус.

Також одіозний нардеп Барна на Різдво під час служби в церкві агітував за Порошенка.

Крім того скандальний Барна влаштував бійку на одному з телеканалів, бо “до нього не прислухалися”.

Як писав “Вголос”, депутат від БПП Олег Барна, отримавши повідомлення про 80 тисяч доларів в обмін на його голос, готовий був покинути економічний форум у Польщі.

ІА "Вголос": НОВИНИ