Про це він сказав під час міжнародного економічного форуму у Львові, передає «Інтерфакс».

«Одне з досягнень, які ми продемонстрували за останні 2 роки ... на сьогодні частка газової енергетики в балансі енергоспоживання становить близько 60%. На сьогодні ми маємо достатні запаси вугілля, достатня кількість газу в сховищах, і все ще не купуємо російський газ», - сказав Глава держави.

Повідомляють, що станом на 1 листопада  запаси газу в підземних сховищах становили 14 млрд 451,24 млн куб. м, знизившись з початку опалювального сезону, що стартує 13 жовтня, на 280,79 млн куб. м. Зокрема, 1 листопада відбір газу сховищ склав 19,73 млн куб. м. До всього, запаси вугілля на складах ТЕС України за жовтень збільшились більш ніж на 0,4 млн тонн і станом на 1 листопада склали 1,667 млн тонн, в т.ч. марки "А" - 0,735 млн тонн, марок "Г" і "Д" - 0,932 млн т. Ще понад 0,3 млн тонн запасів перебуває на складах ТЕЦ.

Як повідомлялося раніше, Порошенко сказав, що багато з тих, хто декларував зараз доходи, приписав їх собі, думаючи, що це «нульова декларація». Що це потім дозволить їм уникнути перевірки. Але це не так.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ