Про це під час спільного брифінгу між Президентом України і віце-президентом США Джо Байденом заявив Петро Порошенко, передає кореспондент «Вголосу».

 «Поважаємо вибір народу та готові співпрацювати з новою адміністрацією президента США. Я сподіваюсь, що українське питання буде об’єднувати усіх політиків США. Нинішня агресивна Росія – це пріоритетна загроза для України і США. Санкції не самоціль, але важливий інструмент тиску на Росію. Відповідальність перед партнерами та союзниками – це ознака США як глобального лідера», - сказав Порошенко

«Це останній візит у якості віце-президента США, але не останній у ролі друга Президента України Порошенка. Десятки годин наших телефонних розмов та зустрічей дали свій результат», - додав Президент України.

Джо Байден наголосив, що він сподівається, що наступна адміністрація президента США підтримуватиме Україну у прагненні реформ та наголосив, що депутати, судді, чиновники та пересічні громадяни повинні ставити інтереси держави вище своїх містечкових амбіцій. 

-

ІА "Вголос": НОВИНИ