Про це повідомляє Інтерфакс

У вівторок перспективи організації українсько-малайзійської ВТС у сфері поставок і спільного виробництва авіатехніки обговорювали під час переговорів глави «Укроборонпрому» Павла Букіна з держсекретарем Міноборони Малайзії Абдулом Рахімом бін Мохамедом Радзі (Dato Sri Abdul Rahim Bin Mohamad Radzi), що відбулися в рамках 16-ї міжнародної оборонної виставки Defence Services Asia-2018 (DSA), що триває 16-19 квітня в Куала-Лумпурі (Малайзія)

Під час переговорів українська сторона представила потенційному малайзійському замовнику лінійку літаків «Антонов».

«Літаки «Антонова» здатні забезпечити контроль за морським узбережжям Малайзії. Це завдання є актуальним для Малайзії. Україна готова приєднатися до її вирішення», - зазначив глава «Укроборонпрому».

Як наголошується в повідомленні, під час переговорів глава «Укроборонпрому» і держсекретар Міноборони Малайзії також обговорили практичні аспекти організації установчого засідання спільного комітету зі співробітництва в оборонній сфері на виконання домовленостей, досягнутих під час офіційного візиту до Малайзії у серпні 2016 року президента України Петра Порошенка.

ДП «Антонов» - провідний український розробник і виробник авіатехніки, визнаний світовий лідер у ніші транспортних літаків найширшого призначення. За рішенням уряду з 2015 року ДП «Антонов» входить до держконцерну «Укроборонпром».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ