Про це інформує «Польське Радіо».

Інцидент трапився у вівторок, 7 серпня, уранці під час перевірки пасажирів транспортного засобу, що в’їжджав до Польщі в автомобільному пункті пропуску в Корчовій.

«Прикордонник звернув увагу на помилки у елементах захисту румунського паспорта, який показав пасажир. Чоловік, бажаючи підтвердити свою особу, представив додатково посвідчення особи, нібито видане владою Румунії. Детальний контроль з використанням спеціалізованого обладнання підтвердив, що обидва документи підроблені», - йдеться в повідомленні.

Під час перевірки багажу іноземця прикордонники виявили український паспорт зі справжніми даними 41-річного громадянина України.

Українцю висунули звинувачення у зв’язку зі спробою незаконного перетину кордону з використанням підроблених документів. Чоловік зізнався, що хотів поїхати на заробітки до Великої Британії.

Щодо громадянина України прийнято рішення про позбавлення його волі на один рік із випробувальним терміном на два роки. Прикордонна служба не дозволила йому в’їхати до Польщі і відправила в Україну.

ІА "Вголос": НОВИНИ