Mukachevo.net пише, що урочиста церемонія нагородження відбулася 10 січня в Братиславі під патронатом прем’єра Роберта Фіцо та Словацької бізнес-агенції.

Титул «найкращого інноватора» Бусо отримала за власний стартап «Квіти любові» - сервіс продажу та доставки квітів, який дозволяє отримувати букети у подарунок до весілля чи ювілею упродовж цілого року.

«Ідея такого сервісу виникла, коли я побувала на кількох весіллях і побачила, що стається з усіма тими квітами, які дарують нареченій. Тож подумала, чому б не створити можливість, аби наречена отримувала ці ж квіти не відразу від усіх гостей, а протягом усього року від конкретного гостя в конкретний час», – розповіла переможниця.

Разом з тим, титул «абсолютного переможця» Бусо отримала за успіхи в бізнесі, адже  є засновником 12 компаній у кількох країнах.

Відомо, що власною справою українка почала займатися з 2012 року після переїзду до Словаччини на навчання.  Її першим бізнесом став бутик українського бренду «Must Have» у Братиславі.

Конкурс «Бізнес-леді Словаччини» проводять 18 років поспіль. Його мета - мотивувати жінок Словаччини, які вирішили займатися бізнесом, та нагородити найкращих за підсумками року.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ