Про це повідомляє РБК із посиланням на прес-службу режисера.

«Микита Сергійович приїхав до Нижнього Новгорода як довірена особа Путіна для участі в дебатах і зустрічах у рамках передвиборчої кампанії. Дійсно, він послизнувся і впав», – йдеться у повідомленні.

Вирішили обстежити Михалкова в лікарні, бо він ударився головою.

«За підсумками обстеження стало зрозуміло, що серйозних ушкоджень немає. Микита Сергійович прийняв рішення продовжити робочу поїздку і взяти участь у всіх запланованих зустрічах», – повідомили у прес-службі Михалкова.

Згодом сам Михалков розповів, що почувається нормально, пише місцеве видання «Время».

«У лікарні мені просто зробили перев'язку, заклеїли, зробили МРТ, щоб не було гематоми, тому що сильно вдарився головою», – сказав режисер.

Михалков став довіреною особою Путіна вже вдруге (попередній – перед виборами 2012 року). Довірені особи беруть участь в політичних дебатах кандидатів у президенти від їхнього імені.

Як писав «Вголос», раніше відомий російський режиссер Микита Михалков  порівняв Україну з фашистською Німеччиною.

Міністерство культури за поданням Служби безпеки внесло Михалкова до списку осіб, які створюють загрозу національній безпеці.

Раніше повідомлялось, що міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров упав на сцені, піднімаючись по східцях під час форуму «Росія – країна можливостей».

ІА "Вголос": НОВИНИ