Про це йдеться на сторінці українського культурного центру у Франції у Facebook.

«Діти вже успішно прибули в Париж. Їх зустріли волонтери ГО («Українське братство»), створеної Василем Сліпаком», - зазначили організатори.

Близько тижня діти проведуть у Парижі, після чого ще два - відпочинуть у таборі СУМ «Об'єднання українців Франції» на кордоні зі Швейцарією.

«Наші гості навідалися до Украінського посольства, де на них чекали подарунки й солодощі. Щиро дякуємо Украінським авіалініям МАУ за можливість, уже вчетверте, прийняти на відпочинок діток тих, хто захистив Україну ціною свого життя. Дякуємо всім, хто долучився до збору коштів, хто приймає діток у себе вдома та супроводжує містом. Щиро дякуємо нашій дорогій Natali Barska, яка повністю організувала подорож з Украіни. Дякуємо двом нашим ангелам, Nathalie Pasternakта Василь Сліпак, які започаткували цю традицію літніх поіздок дітей до украінського табору в Розе та до Парижа. Вічна пам‘ять полеглим героям, слава Украіні!», - зазначається на сторінці центру.

Як відомо, такі подорожі діаспора організовує вже четвертий рік. Першу групу в 2015 році приймав з друзями Василь Сліпак. Наразі побратими продовжують його справу. 

Нагадаємо, уродженець Львова, соліст паризької опери, волонтер та боєць Василь Сліпак загинув від кулі ворожого снайпера в зоні АТО у червні 2016 року. 

ІА "Вголос": НОВИНИ