Про свою участь у російській пропаганді Сєдакова написала на своїй сторінці в Instagram.

«Прямо зараз, на Пєрвому каналі в програмі «Пусть говорят» обговорюємо чемпіонат і ставимо ставки на сьогоднішній матч Хорватія – Росія. Ви за кого? Який рахунок буде? Хто вгадає, тому потім любов», – підкреслювала виконавиця перед ефіром.

Українська журналістка Маріанна П'єцух повідомила також, що участь у російській пропаганді також взяла екс-нардеп від ПР Олена Бондаренко.

«Альона Бандарєнка повідала Пєрвому каналу в прямому ефірі, присвяченому оплакуванню і восхвалянню збірної Росії - що вся Україна вболівала за Росію, і що коли лунали крики з українських пабів, то крики були тому, що там вболівали за Росію.

- Слушайте, как круто! Мало того, что произошло единение у нас в стране, так еще единение с нашей братской Украиной, - відреагував пафосно і театрально ведучий. 

Той же ведучий перед тим повідав, що з Одеси йому передають, що вся Одеса гуділа і вболівала за Росію (і я не виключаю, що таких там багато могло бути). Але чомусь прямого включення не змогли замутити, як вся Україна плаче через поразку Росії. Тільки під час виступу Бандарєнка увімкнули на фоні якийсь невідомий паб, де типу всі кричать за Росію», - саркастично зазначила журналістка. 

«Ну і в ролі масовки підтримки з України залучили ще екс-віаграняку Сєдакову. Хоча вона давно вже більше асоціються з російським, ніж українським шоу-бізом, але її підвели саме під частину про вболівальників з України», - додала Маріанна П'єцух.

 

Прямой сейчас, на Первом Канале @1tv , в программе «Пусть говорят», обсуждаем чемпионат и ставим ставки на сегодняшний матч: Хорватия

ІА "Вголос": НОВИНИ